Rugsėjo pirmąją bendrystėje atšventusios Valdorfo pedagogikos gyvavimo šimtmetį visos trys Vilniuje veikiančios Valdorfo mokykos tęsia tradiciją ir šiais metais vėl skelbia bendrą būsimų pirmokų priėmimą.

2019 m. lapkričio 19d. įvyko bendra visų mokyklų paskaita apie Valdorfo pedagogiką: ką reikia žinoti besiruošiantiems į pirmą klasę. Kiekvienoje mokykloje atskiru laiku vyksta susipažinimo, klausimų-atsakymų susitikimai (informacija mokyklų interneto svetainėse):

Tikimės, kad būsite pakankamai susipažinę su mokyklomis ir  pasiruošę pateikti prašymus. Prašymo forma bus paskelbta šioje naujienoje. Ją užpildę, atsiųsite elektronine forma per nuorodą, kurią pateiksime šioje naujienoje. Prašymai bus priimami nuo 2020 01 01 iki 2020 01 31. Priėmus dokumentus, mokyklų priėmimo grupės susisieks su pareiškėjais dėl papildomų klausimų/susitikimų/kita pagal mokyklų vidinę tvarką. Visi pareiškėjai bus informuojami apie priėmimo rezultatus kaip įmanoma greičiau.

Iki susitikimo!

Bendro priėmimo į Vilniaus Valdorfo mokyklas grupė

Lietuvos Valdorfo mokyklų bendruomenių susitikimas rugsėjo 1 d. Nerijaus P. aerofotografija.
Priėmimas 2020 (Vilnius)

One thought on “Priėmimas 2020 (Vilnius)

Comments are closed.