2019 metais Valdorfo pedagogika švenčia savo gyvavimo šimtmetį. Ta proga visos trys Vilniuje veikiančios Valdorfo mokyklos švenčia bendrystę ir organizuoja bendrą būsimų pirmokų priėmimą.

2018 m. lapkričio 21d. įvyko bendra visų mokyklų paskaita apie Valdorfo pedagogiką: ką reikia žinoti besiruošiantiems į pirmą klasę. Kiekvienoje mokykloje atskiru laiku vyksta susipažinimo, klausimų-atsakymų susitikimai (informacija mokyklų interneto svetainėse).

Tikimės, kad esate pakankamai susipažinę su mokyklomis ir esate pasiruošę pateikti prašymus.

Priėmimo prašymo forma: 201901_Priemimo_anketa

1. Atsisiųskite, užpildykite, pasirašykite ir išsaugokite elektroniniu formatu prašymą.
  2. Pateikite prašymą naudodamiesi šia nuoroda: https://lvmasociacija.lt/vilnius/priemimas-2019/pateikti  (Pastebėjome, kad apie 2% visų pareiškėjų nepavyksta įkelti failo, tokiu atveju siųskite PDF adresu egidijusk@gmail.com. Sėkingą įkėlimą lydi automatinis Google Forms patvirtinimas elektroniniu laišku.)
  3. Prašymai priimami elektronine forma nuo 2019 01 01 iki 2019 01 31.
  4. Prašymai priimami per tą pačią nuorodą, informacija pateikiama visų mokyklų ir asociacijos tinklapuose).
  5. Priėmus dokumentus, mokyklų priėmimo grupės susisiekia su pareiškėjais dėl papildomų klausimų/susitikimų/kita pagal mokyklų vidinę tvarką.
  6. Visi pareiškėjai informuojami apie priėmimo rezultatus kaip įmanoma greičiau.

Iki susitikimo!

Bendro priėmimo į Vilniaus Valdorfo mokyklas grupė